info@licenssvetsarna.se 011 - 333 06 13

Är du intresserad av att anlita oss?

Licenssvetsarna Öst AB grundades 2012. Vi har växt och etablerat oss både på den svenska och den internationella marknaden. Hos oss arbetar några av landets bästa svetsare.
  • Vi har sedan starten fokuserat på att leverera svetsentrepenader till våra kunder. När du anlitar oss får du en komplett lösning där vi initialt diskuterar och går igenom dina idéer.

Vi sköter sedan allt från konstruktion och tillverkning till dokumenthantering och CE-märkning. Vi är specialiserade på tryckkärl och processrör och kan ta oss an uppdrag över hela världen. Vi utför servicearbeten inom kraft- och energisektorn. Dessutom kan vi hjälpa till med akuta fall när det finns behov. Vi har från början satsat på att kvalitetssäkra vår svetsproduktion och kan idag stoltsera med flera ISO-certifieringar och kompetenser.

Hos oss får du alltid rätt person på rätt plats. Vi arbetar snabbt, effektivt och professionellt enligt alla krav och riktlijner

Våra verksamhetsområden sträcker sig från certifierad svetsning till industriunderhåll och mekanisk verkstad. Sedan 2014 håller vi till i våra anpassade lokaler i Kimstad utanför Norrköping.

Är du intresserad av att veta mer om våra tjänster? Hör av dig till oss redan idag.

 

Följ oss i sociala medier!